Nederlands Engels
Zoeken
Winkelwagen
0
award ssmws

Hier staan onze nieuwtjes over onze whisky's, over onze whiskywereld, en vooral over onze Whiskyslijterij.

Nieuws van 24-11-2021: whiskyproeverijen ...???
Alle whiskyproeverijen in ons proeflokaal blijven voorlopig gecanceld.
We gaan wel door met de populaire “Whisky Nosing & Tasting Samplesets” met “whiskyproeverijen voor thuis”. Met whiskymenu’s voor dezelfde onderwerpen en begeleiding d.m.v. een tastingsheet en soms een intro filmpje.

In de agenda komen de bekende en onbekende whiskymenu's met de bijbehorende release data en beschikbaarheid.
Deelnemen kan door te bestellen via de webshop bij "ASSORTIMENT/WHISKY N&T SAMPLESETS". Of ophalen in de winkel. Of even een berichtje naar Whiskyslijterij De Koning.


Nieuws van 3-1-2020: Onze koopavonden vervallen…
Miv. 2020 zijn wij niet meer geopend op de donderdagse whiskykoopavonden. Klanten zagen dat al niet meer zitten, nu wij ook...


Nieuws van 16-5-2019: "Whisky van Derden"…
Wij verkopen al jaren whisky’s van “derden” via onze winkel en webshop. Zij kunnen dan gebruik maken van onze nationale en internationale verkoopkanalen.

Dit wordt deze tijd steeds meer en meer. Vandaar dat we op onze website nu ook een aparte groep hebben aangemaakt in ons assortiment: "Whisky's van Derden".
Wilt u het ook eens proberen om een whisky uit uw verzameling via ons te verkopen? Neem dan eens contact met ons op. 
Snel naar "Whisky's van Derden"...


Nieuws van 6-4-2016: Nieuwsbrief…
We gaan onze Nieuwsbrief weer gebruiken! Nieuws over onze Whiskyproeverijen. Over bijzonder Stocknews. Over leuke aanbiedingen. Etc etc. Onze nieuwe website biedt ons nieuwe mogelijkheden. En die gaan wij dus ook gebruiken! Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden via onze Nieuwsbrief? Schrijf dan (opnieuw) in!Wij maken geen gebruik van ons mailingbestand uit het verleden...Contact